Wednesday, June 29, 2011

Elatte...με την Νάντια Μπουλέ

Και ο κύβος ερρίφθη!
Η Νάντια Μπουλέ μετά από Top Chef και φαβορί στο Dancing with the stars 2 τώρα και κεντρική παρουσιάστρια του τετράωρου ζωντανού προγράμματος Elatte, που θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 4 Ιουλίου στον ΑΝΤ1 για ολόκληρο το καλοκαίρι.

Από τις 7 μέχρι τις 11 το πρωί η Νάντια Μπουλέ, που όπως όλα δείχνουν μάλλον αποτελεί το αγαπημένο παιδί του καναλιού του Αμαρουσίου, θα προσπαθήσει να ισορροπεί μεταξύ ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Βέβαια, εν μέσω καυτού θέρους λόγω των πολιτικών εξελίξεων, είναι σχεδόν βέβαιο ότι κάποιος έμπειρος δημοσιογράφος θα πρέπει να στηρίξει τη νεαρή παρουσιάστρια καθώς είναι σίγουρο ότι δεν είναι σε θέση να χειριστεί θέματα της πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας.

Πάντως, στο πλευρό της θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός παρουσιαστής Παναγιώτης Χατζηδάκης που έχει περάσει και από το πρωινό του MEGA αλλά και πέρσι στο πλευρό της Ράνιας Θρασκιά είχε μία επιτυχημένη παρουσία.

Όσο για τη Ράνια Θρασκιά, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις που έγιναν με τους υπεύθυνους του καναλιού δεν είχαν αποτέλεσμα, καθώς η παρουσιάστρια ζήτησε από τους υπεύθυνους του ΑΝΤ1 να δεσμευτούν ώστε να ενταχθεί στο πρόγραμμα της νέας τηλεοπτικής σεζόν, κάτι βέβαια που δεν ήταν δυνατόν να γίνει.

Ετσι η Νάντια Μπουλέ έχει την ευκαιρία να αποδείξει ότι δεν χρωστά την πορεία της στη σχέση της με το Γρηγόρη Αρναούτογλου - όπως πολύ συχνά παραπονιέται σε συνεντεύξεις της - αλλά αποκλειστικά στις δυνατότητές της.

Η Νάντια Μπουλέ, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αποτελεί μάλλον οικονομική λύση για παρουσιάστρια 4ωρης ζωντανής εκπομπής. Όσο για το επίσημο δελτίο τύπου, αναμένεται από τον ΑΝΤ1 μέσα στις επόμενες ώρες.


0 comments:

Post a Comment