Monday, July 11, 2011

Επεισόδια στην Τούμπα μετά το τέλος του ΠΑΟΚ-Άρης

Επεισόδια προκλήθηκαν στην Τούμπα από οπαδούς του ΠΑΟΚ μετά την ήττα της ομάδας τους από τον Άρη με 1-0 για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μια ομάδα ατόμων έμεινε στο γήπεδο μετά το τέλος της αναμέτρησης και πολιόρκησε τα αποδυτήρια των παικτών του «δικεφάλου», ζητώντας τους εξηγήσεις για την ήττα σε απειλητικούς τόνους. Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν εκεί προσπάθησαν να διαλύσουν το πλήθος με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση και συμπλοκές.

Τα ΜΑΤ έκαναν αμέσως χρήση δακρυγόνων και η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική εντός και εκτός αποδυτηρίων, αλλά και στην αίθουσα Τύπου, όπου εκείνη την ώρα βρισκόταν και μιλούσε για το παιχνίδι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Παύλος Δερμιτζάκης.

Τους εξοργισμένους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για την ήττα της ομάδας τους από τον Άρη προσπάθησε να δικαιολογήσει ο Παύλος Δερμιτζάκης μετά το τέλος του ντέρμπι.

Ο τεχνικός του «δικεφάλου» ισχυρίσθηκε ότι η ομάδα του ηττήθηκε εξαιτίας μιας στιγμής αδράνειας, αλλά δεν δίστασε να δώσει τα συγχαρητήριά του στον Άρη.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με δύο πολύ καλές ομάδες. Η κάθε ομάδα ήθελε τη νίκη για δικούς της λόγους. Προετοιμαστήκαμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Ξέραμε τον αντίπαλο και την τακτική του. Ήμασταν διαβασμένοι και με την διάθεση του παιχνιδιού σαν ντέρμπι, αλλά και με δύναμη και πάθος να πάρουμε τη νίκη που όλοι θέλαμε», υποστήριξε αρχικά ο Έλληνας προπονητής.

«Από στημένο δεν είχαμε δεχτεί γκολ. Δυστυχώς αδρανήσαμε, γιατί άνοιξε το τοίχος, και κανείς δεν πήρε το ριμπάουντ. Πιέσαμε, κάναμε φάσεις, αλλά δεν ήρθε το γκολ. Δεν μπορώ να πω ότι η ομάδα δεν έτρεξε», πρόσθεσε.

«Εμείς είμαστε για τα δύσκολα. συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη. Κοιτάμε μπροστά».

«Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι νικητές. Η ήττα τους πληγώνει. Τους καταλαβαίνουμε απόλυτα. Έτσι είναι στις μεγάλες ομάδες».


Κούπερ: «Μεγάλη η αυτοθυσία των παικτών μου»


Τα καλύτερα είχε μόνο να πει για τους παίκτες του ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 1-0 στην Τούμπα.

Ο Αργεντινός τεχνικός τους έδωσε συγχαρητήρια για την εμφάνισή τους, καθώς και για την αυτοθυσία με την οποία αγωνίστηκαν τρεις μόλις μέρες μετά το κουραστικό ταξίδι και παιχνίδι με την Ρόζενμποργκ στο Τρόντχαϊμ για το Europa League.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών μου. Στα αμυντικά καθήκοντα ήμασταν πολύ καλοί και σοβαροί. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε δύσκολες συνθήκες στα στημένα και στον αέρα όμως πήγαμε πολύ καλά», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη μεγάλη αυτοθυσία που έδειξαν μετά από ένα δύσκολο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Κατάφεραν και ανταποκρίθηκαν άριστα».

0 comments:

Post a Comment