Tuesday, July 12, 2011

''Xαστούκι'' στον Π.Οικονόμου από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Ο Η.Μόσιαλος ΕΠΙΣΗΜΩΣ ''άδειασε'' τον νέο υφυπουργό Οικονομικών Παντελή Οικονόμου για τις δηλώσεις του στη Βουλή περί ανέφικτου στόχου στις...
αποκρατικοποιήσεις.
Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Π.Οικονόμου είπε επί λέξη: Οι νόμοι ψηφίστηκαν και θα εφαρμοστούν στο σύνολο τους.Αυτό ισχύει για ΟΛΟΥΣ τους υπουργούς''.

Πως όμως φτάσαμε σε αυτό το πρωτοφανές άδειασμα;

Χθες ο Παντελής Οικονόμου, από το Βήμα της Βουλής έριξε ''βόμβα'' για τις αποκρατικοποιήσεις λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ : "Δεν θα πιάσουμε τον στόχο των 50 δις.Ο στόχος της άντλησης των 50 δισεκατομμυρίων έως το 2015 από τις αποκρατικοποιήσεις και την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας δεν θα υλοποιηθεί''.

Ο κ. Οικονόμου δήλωσε συγκεκριμένα πως δεν θα πωληθούν τόσα ώστε να επιτευχθεί ο στόχος, ενώ μιλώντας σε δημοσιογράφους δήλωσε πως τα υπόλοιπα χρήματα έτσι ώστε να φτάσουν τα 50 δισεκατομμύρια ευρώ θα καλυφθούν από τα χρήματα που αναμένει η κυβέρνηση από την πάταξη της φοροδιαφυγής.

Μάλιστα ο ο νέος υφυπουργός είχε ανάψει πάλι φωτιές στην κυβέρνηση καθώς πριν από τις αποκρατικοποιήσεις είχε δηλώσει πως δεν συμφωνεί με την αύξηση του ΦΠΑ στο 23% στους χώρους εστίασης.

Πλέον όλα τα σενάρια για την τύχη του προσφάτως ορκισθέντος υφυπουργού είναι ανοιχτά

0 comments:

Post a Comment