Monday, August 8, 2011

Βγήκε από το νοσοκομείο η Ορθούλα Παπαδάκου!

Εξιτήριο για την Ορθούλα Παπαδάκου η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε. Μετά απο επικοινωνία με τη Μάντα Παπαδάκου, μάθαμε τις τελευταίες εξελίξεις για την περιπέτεια της υγείας της Ορθούλας: «Έκανε μια παρακέντηση και από αυτήν εξαρτάται, να δούμε αν από τα μικρά αγγεία (το πρόβλημα) μπορεί να επεκταθεί και στα μεγάλα αγγεία του εγκεφάλου. Περιμένουμε κ εμείς να μάθουμε την αιτία, τους λόγους. Είμαστε σε αναμονή. Δυστυχώς, τα αποτελέσματα της παρακέντησης θα κάνουν να βγουν άλλες 7 ημέρες». Μάλιστα, η νύφη της Ορθούλας Παπαδάκου αποκάλυψε ότι βγήκε από το νοσοκομείο σήμερα Δευτέρα και θα περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων εκτός νοσοκομείου.

Η μία εκ των «Real Housewives of Athens» εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο μετά από έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε την προηγούμενη Τετάρτη. Η Ορθούλα Παπαδάκου, αν και γυμνάζεται πολύ συχνά και έντονα, δεν ένιωθε καλά μετά από τις προπονήσεις της με αποτέλεσμα να συμβουλευτεί τον γιατρό της και αυτός να επιβάλλει την εισαγωγή της στο νοσοκομείο.

Όμως ακόμα και μέσα από το νοσοκομείο, βέβαια, η Ορθούλα βρήκε ευκαιρία να επικοινωνήσει με τους φίλους της. Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter και σε μήνυμα προς τον αδερφό της και τη νύφη της ανέφερε και λεπτομέρειες για την εξέλιξη της κατάστασης της. Στο μήνυμά της ανέφερε: «Περιμένω τα αποτελέσματα... Το άγνωστο είναι δολοφόνος! Υγεία .... και μόνο αυτό!Μου λείπει η οικογένειά μου, μου λείπει το σπίτι μου» ενώ λίγη ώρα νωρίτερα σε tweet της που απευθυνόταν μόνο στον αδερφό της έγραψε: «Χρόνια Πολλά για τη μαμά! Θα χάσω το πάρτι της!
Η δύναμη της είναι μάθημα ζωής. Μακάρι να μπορούσα να πάω γυμναστήριο! Θα τρελαθώ... ».

0 comments:

Post a Comment