Saturday, August 13, 2011

Η Renee Zellweger επιστρέφει με το τρίτο «Bridget Jones Diary»

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως δόθηκε το «πράσινο φως» για τη δημιουργία τρίτης ταινίας «Bridget Jones Diary» και πως η πρωταγωνίστρια Renee Zellweger έχει ήδη υπογράψει.
Ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό εάν στην τρίτη ταινία θα εμφανίζονται και πάλι οι Colin Firth και Hugh Grant, οι οποίοι κρατούσαν τους βασικούς ανδρικούς ρόλους στα δύο πρώτα φιλμ.

Ας σημειωθεί πως η Helen Fielding, συγγραφέας των βιβλίων πάνω στα οποία βασίστηκαν οι ταινίες «Bridget Jones Diary» είχε αναφέρει, σε δηλώσεις της πριν από μερικούς μήνες, πως εργαζόταν πάνω σε ένα τρίτο βιβλίο αλλά και ταινία.
Την περασμένη χρονιά, ο Colin Firth, που στα φιλμ ενσαρκώνει τον Mark Darcy, είχε αποκαλύψει ένα πιθανό σενάριο για το τρίτο «Bridget Jones Diary». Τότε είχε αναφέρει πως ίσως στην τρίτη ταινία η Jones και ο Darcy δεν μπορούν να κάνουν παιδιά και έτσι η Jones εγκαταλείπει τον αγαπημένο της για τον Daniel Cleaver, ώστε να μείνει έγκυος. Όμως ο Cleaver την παρατάει, και ο Darcy επιστρέφει κοντά της για να την σώσει.
Μέχρι στιγμής πάντως, επισήμως, δεν έχουν γίνει γνωστά τα σχέδια για τους ρόλους και το σκηνοθέτη που θα αναλάβει την ταινία.

0 comments:

Post a Comment