Wednesday, September 7, 2011

Δήμος Λαγκαδά: Τελετή Λήξης προγράμματος Παιδί και Πισίνα 2011

από το Γραφείο Τύπου
Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου με μεγάλη επιτυχία, στο χώρο της πισίνας των Λουτρών Λαγκαδά, η τελετή λήξης ...του προγράμματος Παιδί & Πισίνα 2011. Η εκδήλωση περιελάμβανε αγώνες κολύμβησης καθώς και την απονομή μεταλλίων και διπλωμάτων σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος 100 παιδιά ,ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους , ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Αναστασιάδης Ιωάννης, ο Πρόεδρος της ΥΚΠΑΑΠ κ. Δεργιανλής Στυλιανός, ο πρόεδρος των Λουτρών Λαγκαδά κ. Κυράνου Γεώργιος, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Τσαγκαλίδης Κωνσταντίνος, ο Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου σε θέματα Αθλητισμού κ. Σπυρογιάννης Βασίλειος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Τουμπούλης Γεώργιος, κ. Μαυρίδης Γρηγόριος και πλήθος κόσμου.

Στην σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος της ΥΚΠΑΑΠ, αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία του προγράμματος καθώς υπήρξε αθρόα συμμετοχή παιδιών από όλη την επικράτεια του νέου Δήμου. Ευχαρίστησε όλους όσους εργάστηκαν γι αυτό ενώ κλείνοντας, υποσχέθηκε την επόμενη χρονιά να υλοποιήσουμε ένα μεγαλύτερο και ποιοτικότερο πρόγραμμα.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λαγκαδά, επαίνεσε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και τη συμμετοχή τους. Στην συνέχεια, ενημέρωσε τους παρισταμένους για τη λειτουργία της κλειστής πισίνας στη Ξυλόπολη και την υλοποίηση του έργου μετατροπής της πισίνας των Λουτρών σε κλειστό θερμαινόμενο κολυμβητήριο. Τέλος, αναφερόμενος στις δράσεις του νέου Καλλικράτειου Δήμου Λαγκαδά ανέφερε τη συμμετοχή του Δήμου μας για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης καθώς επίσης και την λειτουργία Χριστουγεννιάτικου χωριού στο χώρο της Λουτρόπολης κατά την περίοδο των εορτών, με την επωνυμία «Λαγκαδάς: Αγγέλων Πόλις».


0 comments:

Post a Comment