Thursday, August 4, 2011

Yπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών η Beyonce

Η Beyonce πόζαρε για λογαριασμό του Harper’s Bazaar και έκανε την ανατροπή. «Υπήρχαν πολλές γυναίκες στο κοινό με μπούρκες.
Και τραγουδούσαν όλες μαζί το “Irreplaceable”. Ήταν καταπληκτικό!», εξομολογείται στη συνέντευξη της, με αφορμή τη συναυλία που έδωσε πριν περίπου δυο μήνες στην Αίγυπτο.
Οι υπερ-συντηρητικές ισλαμικές οργανώσεις δεν την ήθελαν στη χώρα, θεωρώντας την πολύ σέξι και προκλητική.
«Μερικοί άνδρες ήταν πολύ συγχυσμένοι! Ήταν σαν να ήθελαν να πάρουν τις συζύγους τους και να φύγουν όπως όπως από την συναυλία. Κάποιοι άλλοι, ήταν πολύ ενοχλημένοι!», λέει η 29χρονη τραγουδίστρια.
Η Βeyonce παραδέχεται ότι ανέκαθεν υπήρξε φεμινίστρια. Ωστόσο θεωρεί πως το κίνημα χρειάζεται άλλο όνομα: «ένα πιο πιασάρικο, όπως το “Bootylicious”» και θεωρεί περίεργο το γεγονός ότι: «γυναίκες να κυκλοφορούν έξω ΜΟΝΟ με τους συζύγους τους. Με τρομάζει αυτό. Γιατί να συμβαίνει; Οι γυναίκες πρέπει να βγαίνουν έξω και με τις φίλες τους».
Όσο για τη γυναίκα που θεωρεί πρότυπο της:«Η Gwyneth είναι αυτό που θέλω να γίνω εγώ μια μέρα. Πας σπίτι της και δεν θέλεις να φύγεις. Παίζει συνεχώς με τα όρια της και τα καταφέρνει».

0 comments:

Post a Comment